Премиерът Бойко Борисов се държи като сватбар-слухар, който слуша публиката.

...
Премиерът Бойко Борисов се държи като сватбар-слухар, който слуша публиката.
Коментари Харесай

Христо Иванов: Премиерът се държи като сватбар

Премиерът Бойко Борисов се държи като сватбар-слухар, който слуша публиката. Той желае да се хареса на всички с приближаване на парламентарните избори, само че не може да си показа новия свят, в който навлизаме. Това разяснява съпредседателят на “Демократична България “ Христо Иванов пред TV+.

Според него ръководещите демонстрира цялостна безпринципност при оправянето с рецесията, а доста скоро всички български жители ще стартират да заплащат цената на неизвършените промени от ГЕРБ

“Управляват ни безидейни хора, които не могат да си показват новия свят, в който навлизаме “, сподели Иванов. По думите му Борисов е съумял да се оправи с “милиционерско-пожарникарската част “ от рецесията с ковид. Той е съумял да затвори всички по домовете им, само че концепциите са стигнали до такава степен.

По тематиката за намаляването на Данък добавена стойност за заведенията за хранене и хотелите, Христо Иванов сподели, че ставката би трябвало да се понижи, само че за всички.

“Лоша политика е да счупиш дълготрайна инвестиция в данъчния модел. Сега отворихме кутията на Пандора с намаляването на Данък добавена стойност за ресторантьорите “, сподели Иванов. Той подсети, че Демократична България предлага от две години намаляването на ДДС-ставката за всички.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР