Премиерът Бойко Борисов съобщи в профила си във фейсбук, че

...
Премиерът Бойко Борисов съобщи в профила си във фейсбук, че
Коментари Харесай

Премиерът Борисов има COVID-19

Премиерът Бойко Борисов заяви в профила си във фейсбук, че е инфектиран с новия ковид.

" Въпреки че РЗИ публично ми смъкна карантината, още в петък отложих всички срещи и обществени прояви за идните дни. След два PCR теста от през днешния ден съм позитивен с Covid-19. Като цяло имам общо неразположение, все още по преценка на лекарите оставам на домашно лекуване. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки ограниченията, дружно ще се оправим! ", написа министър председателят в обществената мрежа.

Премиерът Борисов дружно с министрите на земеделието Десислава Танева, на финансите Кирил Ананиев, на районното развиване Петя Аврамова и виновната за връзките с медиите Севделина Арнаудова от ГЕРБ, бяха сложени под карантина в петък следобяд. Около 24 часа по-късно и след два негативни теста РЗИ разгласи, че смъква карантината на Арнаудова и на Борисов, а по-късно и на финансовия министър. Те бяха контактни на далия позитивен тест през седмицата Николай Нанков, зам.-министър на районното развиване.

Премиерът има произшествия, в които подценява условието за носене на маска, поради което Министерският съвет бе санкциониран няколко пъти. Миналия уикенд дружно с Николай Нанков и Десислава Танева Борисов бе на обиколка в Родопите и както всекидневно ръководи джипа, с който се придвижваха.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР