Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала

Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала ...

Мащабна операция срещу контрабандата.

Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала през нощта мащабна операция срещу контрабандата.
„От Бургас започна. Стотици мастърбокси цигари. Много интересно са прикрити – все едно дървета гледаш, а вътре пълно с цигари. Като ги захванаха в Бургас контейнерите, стигнаха до София. Убеден съм, че в следващите 3 месеца, когато отчитаме битката с контрабандата на цигари, с тези няколко контейнера и стотици хиляди цигари, ще сме още по-надолу“, заяви той.
По повод общинския съветник в Бургас Бенчо Бенчев, който беше арестуван в Истанбул заедно с Димитър Жельзков - Очите, Бойко Борисов каза:
„Правилното решение е това, което г-жа Нинова излезе и обяви – поемам вина и го махам. Отговорността е лична“.
Магистрала "Хемус" се строи усилено и ще бъде готова до 2024 година изцяло с пари от републиканския бюджет, потвърди премиерът, който заедно с министър Владислав Горанов извърши оглед на реализацията на инфраструктурните проекти на община Варна.
„На 16-и ще пуснем пътищата около Провадия. Първа копка правим на Белокопитово от Търговище, година и половина ще се оправят. "Хемус" откъм Ябланица видяхте, ще започне строителството до Търново и обратно, от Търговище към Търново. Така че 2024 година, ако сме живи и здрави, ще е готова "Хемус".

Източник: actualno.com