Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала

...
Премиерът Бойко Борисов съобщи пред журналисти във Варна за започнала
Коментари Харесай

Мащабна операция срещу контрабандата

Премиерът Бойко Борисов заяви пред публицисти във Варна за почнала през нощта огромна интервенция против контрабандата.
„ От Бургас стартира. Стотици мастърбокси цигари. Много забавно са прикрити – все едно дървета гледаш, а вътре цялостно с цигари. Като ги захванаха в Бургас контейнерите, стигнаха до София. Убеден съм, че в идващите 3 месеца, когато отчитаме борбата с контрабандата на цигари, с тези няколко контейнера и стотици хиляди цигари, ще сме още по-надолу “, съобщи той.
По мотив общинския консултант в Бургас Бенчо Бенчев, който беше задържан в Истанбул дружно с Димитър Жельзков - Очите, Бойко Борисов сподели:
„ Правилното решение е това, което госпожа Нинова излезе и разгласи – поемам виновност и го махам. Отговорността е персонална “.
Магистрала " Хемус " се строи интензивно и ще бъде подготвена до 2024 година напълно с пари от републиканския бюджет, удостовери министър председателят, който дружно с министър Владислав Горанов извърши оглед на реализацията на инфраструктурните планове на община Варна.
„ На 16-и ще пуснем пътищата към Провадия. Първа копка вършим на Белокопитово от Търговище, година и половина ще се оправят. " Хемус " откъм Ябланица видяхте, ще стартира строителството до Търново и назад, от Търговище към Търново. Така че 2024 година, в случай че сме живи и здрави, ще е подготвена " Хемус ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР