Премиерът Бойко Борисов съжалява, че е отстранил бившия си заместник

...
Премиерът Бойко Борисов съжалява, че е отстранил бившия си заместник
Коментари Харесай

Борисов съжалява, че е отстранил Цветанов

Премиерът Бойко Борисов съжалява, че е отстранил някогашния си заместител в партията Цветан Цветанов. По думите му, тогавашната му „ дясна ръка “ " най-вероятно ще си направи собствен политически план, тъй като и е афектиран ". Премиерът му пожела триумф в това начинание.

Докато инспектираше в неделя градежа на зала „ Арена Бургас “, Борисов бе запитан за публицисти за желанията му по отношение на обвинявания от прокуратурата за присъединяване в проведена незаконна група заместник-министър на околната среда и водите Красимир Живков.

" Няма да желаеме оставка на заместник-министър Живков. В понеделник го сменяме. Всеки би трябвало да се сърди самичък на себе си. С Емил Димитров, министъра на екологията, сме се разбрали, в понеделник в осем часа да имам предложение от него за зам.-министър на мястото на Живков, сектор “отпадъци “. Специално ГЕРБ не може да ни упрекнете в благосклонност. Ей, в този момент като оправдаха и Цветанов и ние съжаляваме, че сме го отстранили, само че по този начин беше. Цветанов най-вероятно ще си направи личен политически план, тъй като и той е афектиран от метода по който за съмнение го отстраних. Така че, му поисквам триумф, той това го може, това му харесва да го прави всеки ден какво е направено “, сподели Борисов.

Той въпреки всичко добави, че когато е било взето решението за Цветанов, то е било вярно, защото в ГЕРБ " няма благосклонност за никого ", когато се появят подозрения за осъществено закононарушение.

В четвъртък стана ясно, че прокуратурата няма да проверява Цветанов по сигнал, изпратен от сдружението " Боец ". Повод за него беше договорка на преференциална цена сред строителната компания " Артекс " и тогавашният зам.-председател на ГЕРБ. В същото време Цветанов е дал своя вот като народен представител законова корекция, от която по-късно се употребява " Артекс " при строителството на своя небостъргач " Златен век ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР