Премиерът Бойко Борисов събра министрите от неговия кабинет в болницата,

...
Премиерът Бойко Борисов събра министрите от неговия кабинет в болницата,
Коментари Харесай

Бойко Борисов представи кандидатите за министри на ГЕРБ и сравни партията с Роналдо и Меси

Премиерът Бойко Борисов събра министрите от неговия кабинет в болничното заведение, където беше опериран нощес. Той показа пред тях състава на кабинет, който оферират от обединението ГЕРБ-СДС.

Според него като първа политическа мощ е трябвало ръководителят на Народно събрание да бъде излъчена от ГЕРБ. П артията единомислещо застава зад Даниел Митов за министър председател.
" Най-важната служба след премиера е външния министър, Реформаторският блок го показа като най-евроатлантическия човек. Затова го предложих него. Знам какъв брой е значимо това за страната – устойчиво държавно управление. Има голямо ръководещо болшинство – толкоз не е имало от дълго време
. Борисов е предложил на Красимир Каракачанов да продължи да заема поста, само че водачът на Вътрешна македонска революционна организация е отклонил поканата, оповести министър председателят в оставка.
" Това ми е пета интервенция. Три на левия крайник, две на десния. Вече знам процедурата и съм претръпнал. Политическият живот си тече и Интернет дава опция на всеки политик и народен представител да мисли и да интерпретира.
Министрите и старите депутати не можем да отречем триумфите през тези четири години. Ако някой си мисли, че е било елементарно с Реформаторския блок да създадем държавно управление. С „ Патриотичния фронт “ също не беше елементарно, с диаметрално противопоставен отбор – с НФСБ и Атака. Само Каракачанов остана да работи до края.
. Винаги съм им благодарил на поддръжката обществено. Българският гласоподавател ни е сложил на първото място. Искат да съм министър председател аз. В тази обстановка, спокойствието и средата за работа, без дразнител . В политиката сме като Роналдо и Меси, съпостави Бойко Борисов ГЕРБ.
" Останали са ти другари несъмнено в Холандия и може да им се обадиш. А и очевидно времето е такова, че ще се надсвирваме и надпяваме. Длъжни сме да оценим и това, че работи добре като народен представител.
Любен Дилов-син предлагаме за министър на туриз ма и се надявам, че сценаристите, които в този момент гневно употребяват обидни прилагателни, би трябвало да ти кажат за какво не се харесват и за какво ще са срещу теб. А ти и по водните спортове и като културтрегер си доста наясно с туризма, тъй като той е агитация, да кажеш, че нашето е по-добро от всичко останало ", изясни Борисов.
Делян Добрев е предлагането за министър на енергетиката .
" Обръщам се към всички, които авансово приказват, че няма да се коалират. Ако се отиде на служебно държавно управление изключително за втората партия това значи боязън и безнаказаност, в случай че те избягат от отговорност, тъй като
" Нали те са умни, знаещи?. Така, че има какво да покажем.
А другояче желая ГЕРБ и Съюз на демократичните сили да останете държавници, тъй като и можете и ще го покажете, както сте го показвали. А те да влязат в всекидневието, да си гледат проекта, имат индивиди, които да им го показват, а и скрито звънят. Но аз съм отговорен, че преди време скрито се срещах с тях, не че нещо им стана, те скапаха моята известност, само че не и тяхната ", напомни министър председателят във връзка Христо Иванов и ДеБъ.
За министър на районното развиване - Александър Иванов. Младо лице на Министерството на районното развиване и благоустройството. Не че работиха Петя Аврамова и Николай Нанков зле, само че хората желаят нови хора. Това е нашата тактика като партия.

Другите министри в оставка, които Борисов предлага да запазят постовете си са Деница Сачева, Десислава Ахладова, Красен Кралев и Росен Желязков.

Според Борисов опозицията в Народното събрание, в случай че желае, да одобри или отхвърли показания от ГЕРБ План за възобновяване и резистентност.
Премиерът в оставка предлага Томислав Дончев да дава отговор за еврофондовете.
" Истерични злобни хора постоянно са ме плашили, те са деструктивни, само че! ", разяснява още той във връзка новите партии в Народното събрание.

За шума Валери сподели - или с пасивите и позитивите. Не е било елементарно.
Темата за можоритарния избор даже няма да се повдигне към този момент, а беше обещана и ние я внесохме. Сега ще чуем какви ли не нови оферти. Страхът ще е на този, който не поема отговорност и не сформира кабинет.
" С Главчев спирате да се катерите по върховете и им показвайте какво можем и по какъв начин го вършим ", обърна се той към Вельов. " Опитайте се с разсъдък там, където не сте скъсали връзки, даже и да не се съгласят да ни поддържат, то е значимо да се приказва, тъй като когато им би трябвало болшинство, ние ще отговорим. Защото не е срамно да приказваш с първата политическа мощ, която народът е избрал. Изговорете каквото можете и ще излезем в четвъртък да кажем какво сме създали и дали имаме поддръжка ", уточни Борисов.
 Политилог: ГЕРБ е в режима Моля, другарко, те желаят да ме бият Политилог: ГЕРБ е в режима " Моля, другарко, те желаят да ме бият "
Влизаме в един безконечен край на модела, в който никой не желае да поеме отговорността за началото на новия политически развой. Това ком...
Атанасова регистрира пред водача на ГЕРБ, че след вкарването на мажоритарния избор, партията няма отговор, с изключение на пост във Facebook на Трифонов.
" Ние поредно два пъти внасяхме мажоритарния избор от референдума, тогава нямахме гласове, а в този момент имаме 126 общо с Има Такъв Народ. Ако желаят, може да бъде признато ", уточни Атанасова, която е началник на ПГ на ГЕРБ.
"
Гласуване на пощата, кой ще го управлява? Като пристигна един плик с писмо - по какъв начин ще го броиш, помните ли неуспеха в Съединени американски щати по пощите? Как ще се удостовери кой кой е? Аз като отида да гласоподавам ми гледат персоналната карта, съпоставят в два листата ", сподели Борисов и във връзка съветските хакери напомни какъв брой е твърда страната ни при преследване на шпионите. Борисов похвали службите за положителното им съдействие с Чехия по шпионските кавги.
" Едва удържам хората да не дойдат пред Народното събрание, като гледат по какъв начин се държат с депутатите ни " , предизвести Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР