Премиерът Бойко Борисов разкри какъв подарък ще занесе на президента

...
Премиерът Бойко Борисов разкри какъв подарък ще занесе на президента
Коментари Харесай

Борисов ще подари на Тръмп специална ловна пушка от Габрово

Премиерът Бойко Борисов разкри какъв подарък ще занесе на президента Доналд Тръмп по време на идната му аудиенция в Белия Дом на 25 ноември. На срещата във Вашингтон Тръмп ще получи специфична ловна пушка, създадена в Габрово.

Сред водещите тематики на диалозите в Съединени американски щати ще бъдат зловредните въздействия, които заплашват българския суверенитет, и по какъв начин България и Съединени американски щати могат да им се опълчват.

"САЩ и България са съдружници в НАТО и президентът чака с неспокойствие диалозите по какъв начин двете страни да засилят общите си планове в региона на сигурността, с цел да обезпечат непоклатимост в района на Черно море”, се споделя в известието на Белия дом, с което бе оповестено визитата на Борисов във Вашингтон.

Президентът Тръмп желае да разиска и опциите за по-голямо ползване на американски полутечен газ от България и преноса на американско гориво към Централна Европа през българската мрежа и хъб “Балкан”.

Сред тематиките на диалозите сред Тръмп и Борисов ще участва и подписаната тази година договорка, с която България купува осем новопроизведени изтребители F-16 за 2,1 милиарда лева

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР