Премиерът Бойко Борисов разкри, че не е вечен и със

...
Премиерът Бойко Борисов разкри, че не е вечен и със
Коментари Харесай

Премиерът: Аз не съм вечен. В ГЕРБ сме като футболен отбор - в един момент си звезда, а в друг резерва

Премиерът Бойко Борисов разкри, че не е безконечен и сигурно един ден ще има свои заместници, за които се оглежда в партията ГЕРБ.

Запитан какъв брой рокади в кабинета още ще има, той отговори: " Колкото би трябвало. Превенцията е най-важното нещо. Сега няма на никой няма да му мине през акъла да купи къща за посетители или парцел ".

Той разяснява и обстановката с Цветан Цветанов. " Каквото е трябвало да се разгранича от Цветанов съм го направил когато е трябвало ".

В този миг Антон Хекимян го попита дали Борисов е желал с отстраняването на Цветанов да върне партията в своите ръце. Водещият посочи, че това е мнение на политолога Андрей Райчев.  " Андрей Райчев? Сериозен човек сте и се дръжте по този начин ", сподели Борисов на Хекимян, и продължи: " Няма късмет и моята борба не е да си връщам партията от някой, тъй като аз съм я основал. Въпросът е по какъв начин партията - не без Цветанов, а по какъв начин партията без Боорисов ще продължи. В момента, в който си изкарам мандата, да се върна в партията и да има едни такива младежи и можещи. Аз не съм безконечен, ставам на 60 години. Трябва да се приготви същинско ядро от интелигентни, можещи, знаещи хора. Има и момчета и девойки, които са доста положителни. Рано е още. Нека някоя друга година да мине. Сега в случай че кажа, те ще се избият. Цветанов е сършил доста за партията, прави за партията, случи му се това, понесе пасиви, посесе партията пасиви. Сега се дръпна встрани, оказва помощ. Той има доста качества. Ние сме като един футболен отбор - днеска си звезда, на следващия ден си запаса, излизат нови и нови всеки ден ", съобщи Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР