”Премиерът Бойко Борисов разигра цирк, че иска да ме слуша

...
”Премиерът Бойко Борисов разигра цирк, че иска да ме слуша
Коментари Харесай

Репортерът на Слави Трифонов: Имаше ежедневни брифинги, за да се насажда страх

”Премиерът Бойко Борисов разигра цирк, че желае да ме слуша и да отбрани свободата на словото, когато изгони Севдалина Арнаудова. Целта ми в никакъв случай не е била да нервирам Щаба. Изнервянето си го изяснявам с истинността на въпросите, тъй като всички имаме фамилии и аз също съм се притеснявал'', това съобщи журналистът от 7/8 TV Станислав Балабанов в предаването ''Честно казано с Люба Кулезич'', което се излъчва по ТВ Евроком.

''Противоречията за ковид на Националния действен щаб ме накараха да стартира да отивам на брифингите и да запитвам напълно естествени въпроси от публичен интерес. Статистиките досега са в ущърб на Щаба'', разясни журналистът.

" Имаше предумисъл за ежедневните брифинги, тъй като посредством боязън могат да се управлява огромен кръг от хора. Цялото това нещо беше основано, с цел да се сплашат хората. Здравната ни система не беше готова за това. Пример за това беше болничното заведение във Видин, която пламна. Страх се насаждаше съзнателно, с цел да може да съблюдават едни ограничения ", добави журналистът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР