Премиерът Бойко Борисов пусна видео на официалния си профил във

...
Премиерът Бойко Борисов пусна видео на официалния си профил във
Коментари Харесай

Борисов: Обучихме младите, за да протестират

Премиерът Бойко Борисов пусна видео на формалния си профил във " Facebook ", в което оповестява едно от решенията, взети от кабинета по време на днешното съвещание на Министерски съвет, което се организира отдалечено.

Става въпрос за средствата, които държавното управление отпуска за учебните заведения. 

" Както поехме ангажимент, взехме решение за учебните заведения по естествени науки, математически науки, да им оборудваме кабинените, надлежно с най-хубавото, с цел да може младежите, децата,учениците, като ги обучим добре, да излязат на митинг ", споделя в 10-секундното видео Борисов.

Средства в размер на 16.5 млн.лв. са гласувани за възобновяване и модернизиране на кабинетите по математика и естествени науки в 160 учебни заведения в България.

В профила на Борисов още написа :  " Днес взехме решения в поддръжка на българските възпитаници, студенти, на младите фамилии и работещите хора. За да се учат нашите деца в съвременни класни стаи и във допустимо най-хубавите условия, с сътрудниците ми от Министерския съвет през днешния ден отпуснахме по бюджетите на общините 16 586 976 лева "

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР