Премиерът Бойко Борисов пусна във Фейсбук снимка със семейство Тръмп.Премиерът

...
Премиерът Бойко Борисов пусна във Фейсбук снимка със семейство Тръмп.Премиерът
Коментари Харесай

Бойко Борисов на снимка със семейство Тръмп

Премиерът Бойко Борисов пусна във " Facebook " фотография със семейство Тръмп.

Премиерът е разгласил фрагмента на формалната си страница в обществената мрежа, в която театралничи за фотографа на Белия дом до президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп и първата дама Мелания .

Постът е от 9 ч. сутринта локално време, съпроводен е и с обръщение от премиера:



Вчера Борисов разгласи, че съжалява за нервността, която се " подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия " във връзка неговото присъединяване в 73-тата сесия на Организация на обединените нации в Съединени американски щати.
Борисов взе участие в Среща на високо ниво, проведена от Доналд Тръмп Страните-участнички обявиха ангажимент за предприемане на дейности за битка с разпространяването и използването на опиати.
" Съжалявам за тази нервност, която се подвигна в България от злобарите и платените тролове на Българска социалистическа партия – Бог ми е очевидец, пък и вие, че по никакъв метод не сме парадирали и не сме споделили каквото и да е, с изключение на за това, че съм имал диалози с президента Тръмп. Не ми е задачата да се снимаме. На някои може да им е, на мен не ми е. Надявам се това да престане, тъй като е непродуктивно и по никакъв метод не е добре ", съобщи Бойко Борисов пред публицисти в Ню Йорк.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР