Премиерът Бойко Борисов публикува ново видео обръщение, в което описва

...
Премиерът Бойко Борисов публикува ново видео обръщение, в което описва
Коментари Харесай

Борисов: Тези дни всички си показаха лицата и злобата и ще подплашат пак народа ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов разгласява ново видео послание, в което разказва към кого би трябвало да се насочи най-много вниманието във времената на втора вълна от ковид. По думите на премиера тези дни всички са си посочили лицата и злобата и ще подплашат отново народа, а към този момент се виждали същинските им цели.



"Трябва да насочим вниманието си и към възрастните, и към хората със съпътстващи болести. Нека засвидетелстваме грижата и вниманието си към опазването на техните живот и здраве като съблюдаваме противоепидемичните ограничения.

Казах на министрите да не обръщат внимание на злобните мнения, а да работят и да следват задачите, които сме си сложили. От тях желая доста работа и да поставят грижи за всеки един българин.

С експанзията си нашите съперници още веднъж ще уплашат хората. Вече лъсва същинската им същина. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдаващи. Сигурен съм, че хората отново ще изберат стабилността, тъй като виждат какво вършим ", написа Борисов.

В самото видео той споделя:

"Повярвайте ми тези дни всички си демонстрираха лицата. Със злобата си, която излъчват, аз съм уверен, че ще уплашат отново народа. С експанзията си нашите съперници още веднъж ще уплашат хората. Вече лъсва същинската им същина. За да няма никакви спекулации, поискахме на изборите да има външни наблюдаващи. Сигурен съм, че хората отново ще изберат стабилността, тъй като виждат какво вършим ", сподели министър председателят.

"А ние би трябвало оптимално да се готвим. Всички неточности на властта, които сме имали и имаме бързо да се поправят. Всеки човек да се чуе и да се работи. Огромни пари в строителството. Нека да отиде по Родопите и да види хората, където в никакъв случай не са правени пътища, по кози пътеки се върви. Правим детски градини и учебни заведения. Контролно-пропускателни пунктове да са отворени към Гърция и Турция за туризъм и бизнес.

Да отидат към Северозапада да видят да видят по какъв начин хората се радват на Ботевград, Мездра, Враца, Монтана и Видин. Само в този момент като знаят, че работим и в частност за партньорствата и че търсим повреждане на тунел под Петрохан, гледайте каква наслада. На север като гледат „ Хемус “ по какъв начин се строи. Това е голямо благосъстояние за страната десетилетия напред ", добави още Борисов.



Припомняме, че късно във вторник вечерта и.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР