Премиерът Бойко Борисов провери ремонта на болницата в Ямбол.Там той

...
Премиерът Бойко Борисов провери ремонта на болницата в Ямбол.Там той
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Ямбол: След БСП винаги взимам управлението на дефицит, винаги с празна хазна

Премиерът Бойко Борисов ревизира ремонта на болничното заведение в Ямбол.Там той се срещна с основния проектант, проектанта на болничното заведение и жители от региона.

На срещата участваха лекари и чиновници на болничното заведение. Борисов ревизира документи за реконструкцията на заведението. Премиерът заяви, че на следващия ден ще бъдат отпуснати средства за дотъкмяване на ремонта. 

След Българска социалистическа партия постоянно взимам ръководството на недостиг, постоянно с празна хазна. Винаги!, сподели по-късно министър председателят пред публицисти. 

" Даже Станишев, преди да си тръгне, ме " почерпи ", вдигайки с 10 % пенсиите без да има пари в бюджета. При втория път подвигнаха с 280 млн. лв. заплатите на служителите на реда още веднъж без да има финансова обезпеченост``, добави още министър председателят.

" Хората не знаят какви грандиозни градежи се вършат. Виж, в случай че намериш тераса, идват незабавно, само че тези тунели и мостове под Стара планина изобщо не са им интересни``, уточни Борисов.

" Имаше единствено 3 или 4 колони на Дунав мост 2 и като паднахме от власт, Орешарски и Миков отидоха да откриват моста. Боже, какви нахалници! По-нахално от болшевик няма``, приключи министър председателят.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР