Премиерът Бойко Борисов провери как протича ремонтът на виадукта на

...
Премиерът Бойко Борисов провери как протича ремонтът на виадукта на
Коментари Харесай

Борисов разказа за професор, който късал заради думата арматурист

Премиерът Бойко Борисов ревизира по какъв начин протича ремонтът на виадукта на 13 км от Автомагистрала "Тракия ".

В момента се правят поправки на четири виадукта - на 13 км, на 15 км, на 20-ти километър и над река Елшишка при 89-ти км по автомагистралата.

С министър председателят бе и зам. - министърът на районното развиване Николай Нанков.

Главният инженер на обекта заяви, че всички периоди, които са поискани ще бъдат спазени, като единствено един видадукт ще бъде пуснат на 2 юли.

Очаква се виадуктът на 13 км да бъде отворен за придвижване на 1 юли, а този на 20 - ти км на 30 юни.

На обектите се работи извънредно интензивно, с цел да може в действителност ремонтните действия на Автомагистрала „ Тракия “ да приключат преди началото на дейния туристически сезон.



След инспекцията Борисов се качи на джипа си дружно с вицепремиера Томислав Дончев, с министъра на финансите Владислав Горанов и със зам. - министър Нанков и продължи да пътува към Пловдив. По време на пътуването Нанков осведоми премиера какво се прави по отношение на играждането на ТОЛ системата.

Докато минаваха по край другия виадукт, който се ремонтира, Борисов се зарадва на армировчиците по какъв начин работят и изкоментира: "Гледай ги по какъв начин работят! Като машинки са им ръцете ".

"Имахме един професор по стоманобетон и в случай че някой му кажеше националната дума "арматурист " или арматура поставят - напряко късаше ", описа министър председателят на министрите.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР