Премиерът Бойко Борисов продължи с обиколките из Троян, където посети

...
Премиерът Бойко Борисов продължи с обиколките из Троян, където посети
Коментари Харесай

Борисов към кмета на Троян: Ако сме си писали есемеси, трийте ги

Премиерът Бойко Борисов продължи с обиколките из Троян, където посети локална текстилна компания.
" Ако не вършим ние на жълтите павета нелепости, тука вие си се оправяте ", сподели Борисов, защото се оказа, че притежателят е един от създателите на ГЕРБ в града, а в същото време кметът - Донка Михайлова е от Българска социалистическа партия. Отново подсети по какъв начин други държавници са му споделили: " Когато ИКЕА пристигна в България, демокрацията е пристигнала ".
" Тези СМС-и трийте, че вижте какво става. Кмете, в случай че сме си писали, трийте " , пошегува се в своя жанр Борисов, визирайки последните кавги.
Видео от инспекцията
След срещата в постройката на общината с кмета на града Донка Михайлова, той видя производството на завода на " Калинел ", която по време на изключителното състояние е произвеждала защитни дрехи и маски. Иначе създава текстил - възглавници, завивки и други, измежду които такива за кучета и котки.
Там притежателят се похвали, че в заводът работят над 1000 индивида, а измежду чиновниците имало и киргизстанци и виетнамци, като посочи, че няма безработица в региона. Борисов пък питаше част от служащите от къде са.
Благодари на шивачките за маските, защото 65 000 дневно излизали от завода. От компанията пък се похвалиха и с оборота, който имат. 130 млн. лв. бил последната година, а за няколко години нарастнали най-малко 3 пъти. Правили дарения и за двете лечебни заведения.
Иначе в завода министър председателят бе изумен от машините, част от които са особено за прегъване на завивките и шалтетата.
" Не съм мислил, че има такава работа. И това си става пакетче. Гледай по какъв начин го намотава пакетчето ", сподели той. Собственикът помоли да се направи връзка сред околовръстното и летището в София, че цяла Северна България минавала през ромската махала. Борисов пък разясни, че тъкмо това вършат.
Премиерът пък получи дарове - възглавнички и завивки за внуците, за щерка му и за кучето. Със покривка се снабди и финансовият министър Владислав Горанов, както и другите министри.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР