Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката в Ловешкия район. След

...
Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката в Ловешкия район. След
Коментари Харесай

Борисов хвърли бомба за Цветанов: Един ден ще се върне НА ЖИВО

Премиерът Бойко Борисов продължава с обиколката в Ловешкия регион. След като бе по-рано в Ловеч и получи медал от ловешкия митрополит Гавраил, в този момент министър председателят е в Лесидрен.

Там го посрещнаха с китки и възгласи "Бойко ". Местните му споделиха, че е най-хубавият министър председател и не трябва да мисли за оставки и да оставя хората на неприятни политици. Те регистрираха, че е първият министър председател, стъпвал в селото.
Вчера имаше избори в 16 обитаеми места, две от тях общински - Септември и Стрелча. Резултатът е какъв - 9 от 16 са на ГЕРБ, 2 сме на балотаж, в 2 е на Българска социалистическа партия, 3 е Движение за права и свободи и едно е на коалиция с Да, България ". И като ги слушаш нас към този момент ни няма. Защо, тъй като сътрудника Цветанов си направи нова партия. Не може 20 години един човек да е до нас и след това да кажем "Не е добър ". Както се споделя децата останаха при мен и би трябвало да се грижим за тях, а той един ден ще се върне. ", съобщи Борисов.

Сутринта един вид по малкия екран сподели, че няма да има коалиция с Държавно стопанско предприятие, а то е ясно, че и в този момент играят дружно.

Премиерът разяснява и митингите, като се обърна към една от присъстващите. "Щото като кажат национално въстание и съберат 5000 души викат народ. Аз в никакъв случай не съм приказвал от името на народа ", съобщи Борисов.

"Ние сме народът и по тази причина е значимо да чуете и нас. 5000 индивида при 7 милиона не са народа. Ето ни нас тук и ние сме очевидци за това, че хората живеят по-добре в страната и това е с помощта на ръководството на ГЕРБ. Много ви благодарим и за това, че успяхте да запазите етническата приемливост и разбирателството сред хората ", отговори му тя.



ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР