Премиерът Бойко Борисов призова за промени в Закона за обществените

...
Премиерът Бойко Борисов призова за промени в Закона за обществените
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска промени в Закона за обществените поръчки, за да се спрат постоянните обжалвания

Премиерът Бойко Борисов прикани за промени в Закона за публичните поръчки. Той желае да се приключи практиката на безкрайните обжалвания от страна на някои компании. Министър-председателят съобщи това при ревизия си на почналите преди седмица ремонтни действия на пътя Пловдив – Асеновград.

По думите на Борисов тази 11-километрова права е вторият по натовареност път в страната след кръстовището на Орлов мост в София. Той добави, че планът се е забавил с две години поради непрекъснатите обжалвания на публичните поръчки.

" Две години умират хора тука поради тези безумни обжалвания на публичните поръчки. Просто има компании, които са щатни обжалвателки. Ето това е - медиите, дайте да създадем един спор по тематиката. Много ми се желае да станат тези неща ", съобщи Борисов.

Днес той инспектира и построяването на газовия сектор Лозенец - Недялско. По думите му потенциалът на директния газопровод от и за Турция ще доближи към 16 милиарда кубически метра газ. Обектът ще бъде приключен през 2018 година.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР