Премиерът Бойко Борисов призова за общи оставки, не само при

...
Премиерът Бойко Борисов призова за общи оставки, не само при
Коментари Харесай

Борисов призова за оставки и сред опозицията

Премиерът Бойко Борисов прикани за общи оставки, освен при ръководещите, в отговор на коментара на президента в изявление за Българска национална телевизия, че оставките в ГЕРБ поради "Апартаментгейт “ не са задоволителни.

Борисов уточни, че в петък вечер няма по какъв начин да седне и да гледа Радев по малкия екран, само че отвърна на декларираното от президента. Той изцяло отхвърли изказванията на президента, че ръководещите са приели собствен антикорупционен закон.

"Ми в случай че не го бяхме приели, нямаше да има тоя скандал. Това ми припомня Бареков, като сподели че имам офшорна сметка. Като ревизираха - нямам. Който го докопат - затвор! "

"БСП разчита на късата памет, в този момент цялата Тройна коалиция приказват за битка с корупцията в един прелестен Южен парк ", сподели Борисов. Те приказват, че ГЕРБ би трябвало да бъде премахнат, по този начин както заличиха Съюз на демократичните сили с цел да остане единствено БСП/ Българска комунистическа партия, акцентира той.

Премиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов направи тези мнения след формалния доклад на партията на предизборната им самодейност „ Европа в нашия дом “, който се организира в София. По двете предпочитани области – районно развиване и обучение, от ГЕРБ означиха, че упованията на хората по места съответстват в политическите цели в програмата на партията.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР