Премиерът Бойко Борисов призова гражданите да не се поддават на

...
Премиерът Бойко Борисов призова гражданите да не се поддават на
Коментари Харесай

Борисов: Всички имат заразени, не е срамно, извадете един и вие, та да мирясат


Премиерът Бойко Борисов прикани жителите да не се поддават на суматоха за ковид. Както към този момент ФАКТИ писа, през днешния ден беше свикано изключително съвещание на Министерския съвет, взаимно с Националния действен щаб, имащо за цел съгласуване и образуване на дейностите на способените държавни органи по отношение на оповестената от СЗО неотложност за публичното здраве от интернационално значение във връзка с болестта COVID-19.

На този стадий от Кризисния щаб няма предписание за възбрана на всеобщи прояви. Все отново съветът към жителите е да се въздържат от визити на всеобщи мероприятия поради втората вълна на грип от вида "Б ".

"Правим това изключително съвещание поради зловредните, мръсни, подправени вести. Ето, ген. Мутафчийски би трябвало още един път да отговори на лъжите, че се крият случаи на ковид. " С тези думи министър председателят Бойко Борисов откри изключителното съвещание на държавното управление

Председателят на щаба ген. Венцислав Мутафчийски увери, че в действителност няма нито един случай на ковид досега в България.

"Казват, че липсват дезифенктанти и алкохол. Днес по мое разпореждане се освобождават 100 000 литра алкохол от Държавния запас. Там има 400 000 литра. Да не слушам думата "няма ". Приканвам българските производители, които създават тези артикули - дезинфектанти, алкохол, маски, да произведат огромни количества, с цел да задоволят търсенето и да няма неналичия в аптеката. Ако би трябвало да пренастоят производствата си ", прикани Борисов фирмите в сектора.

"Всички страни към нас имат заболели от ковид. Не е срамно. Вместо да ми казвате, че съжалявате, извадете най-малко един, с цел да мирясат всички ".
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР