Премиерът Бойко Борисов призова футболните фенове от пловдивските клубове да

...
Премиерът Бойко Борисов призова футболните фенове от пловдивските клубове да
Коментари Харесай

Борисов към футболните фенове: Не се бийте и си пазете игрищата

Премиерът Бойко Борисов прикани футболните почитатели от пловдивските клубове да не се бият и да не вандалстват по стадионите. Той участва на старта на ремонта на стадиона на " Ботев " Пловдив, като даде обещание най-после и страната да помогне с субсидия, както и на всички останали, оповестява " Нова телевизия ".

" На дербито по-добрите да победят, само че вие не се бийте и си пазете игрищата, да не ги счупите, най-после ще помогнем и ние ", прикани Борисов почитателите. " Вие задоволително се биете и се карате по стадионите, само че това, което мога да оказа помощ със строителството, както постоянно в Пловдив сме помагали и дотирали, ще помогнем отново. На строителите - да се стягат и да работят ", заръча министър председателят.

В обиколката в града под тепетата го придружаваше и регионалният шеф Здравко Димитров, номиниран от ГЕРБ за кмет. " И ти, станеш ли кмет, всички са равни, няма да делите. И на " Локомотив ", и на " Марица ", каквото може, да им се оказва помощ ", сподели министър председателят, обръщайки се към Димитров.

Той се обърна към локалната администрация на града с предложение да помислят за алегорична концесионна такса от по 100-200 лева за всички клубове в града. " И да не плащате по тези 60 хиляди лева, както е в този момент таксата ", добави министър председателят.

На събитието в Пловдив участваха и министърът на спорта Красен Кралев, актуалният кмет и управлението на " Ботев ".

Преди церемонията младо момиче помоли премиера за помощ от страната за лекуването на болната си от рак другарка, а Борисов даде обещание незабавно да задейства въпроса, като изиска данни и банкова сметка.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР