Премиерът Бойко Борисов пристигна в Стария град на Йерусалим за

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна в Стария град на Йерусалим за
Коментари Харесай

Борисов се поклони на Божи гроб и се пусна НА ЖИВО от срещата си с...

Премиерът Бойко Борисов дойде в Стария град на Йерусалим за поклонение на Божи гроб. След това беше признат на визита при Негово Божествено Блаженство Йерусалимския патриарх Теофил дружно с митрополит Антоний.

" Свещените места са общи на евреи и християни. Благодарение на активността в продължението на годините Ерусалим съумя да опази своя християнски темперамент, което значи, че вашата страна, вашите хора имат законни права върху същността на Йерусалим ". Това сподели патриархът на Ерусалим Теофилос Трети на среща с българският министър председател Бойко Борисов в Израел. Старият град се изпълни с църкви и ще запазим сегашния си културен и набожен образ, добави още патриархът.

На рождения си ден Борисов се поклони в Божи гроб и бе признат на визита при Патриарха на Ерусалим Теофилос Трети (Патриарх на Светия град Ерусалим, на цяла Палестина, Сирия, Арабия и оттатък река Йордан, на Кана Галилейска и Светия Цион) Днес, за жалост, извънредно значими за предходните комунистически руски страни са връзките сред Вашингтон и Израел - всички направления преминавт отсам. Добре пристигнал, чувствайте се като у дома, приветства госта си патриархът на Ерусалим.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР