Премиерът Бойко Борисов пристигна на работно посещение в Лондон по

...
Премиерът Бойко Борисов пристигна на работно посещение в Лондон по
Коментари Харесай

Борисов: С Тереза Мей пихме чай, в България ще я почерпя...

Премиерът Бойко Борисов дойде на работно посещаване в Лондон по покана на английския министър-председател Тереза Мей, съобщи novini.bg.

Те разискаха опциите за по-широко съдействие сред двете страни в областта на сигурността и ръководството на миграционните потоци, както и тематиката за киберсигурността.

Ние напущаме Европейски Съюз, само че не и Европа, разяснява министър председателят Тереза Мей. „ Благодаря на теб и на България за помощта, която оказахте в общата ни битка с проведената престъпност, тероризма и трафика на хора “, обърна се Мей към българския миинстър-председател.

Въпреки процесите, които текат сред Европейския съюз и Англия, България чака Обединеното кралство да остане стратегически сътрудник на Съюза по основни въпроси като сигурността и битката с тероризма. Това уточни Борисов пред Тереза Мей, представен от държавната осведомителна работа. „ Хората от района на Западните Балкани чакат да им покажем, че Европа мисли за тях “, сподели още Борисов.

Очаква се английският министър председател Тереза Мей да пристигна на посещаване в България през май месец.

Министър-председателят показа, че с Мей са пили прословутия британски чай. Попитан с какво ще почерпи английския министър председател по време на визитата и у нас, той съобщи: " В България ще я почерпя с кисело мляко ".
тагове Бойко Борисов Тереза Мей среща  Борисов: С Тереза Мей пихме чай, в България ще я почерпя с кисело мляко
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР