Премиерът Бойко Борисов през единия прозорец на Министерския съвет изхвърля

...
Премиерът Бойко Борисов през единия прозорец на Министерския съвет изхвърля
Коментари Харесай

Христо Иванов: Борисов през единия прозорец изхвърля министри, през другия - пари

Премиерът Бойко Борисов " през единия прозорец на Министерския съвет изхвърля министри, а през другия - пари по посока на Сараите, с цел да си купи време ". С тази метафора си послужи съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов в изявление за предаването " Денят с Веселин Дремджиев " по TV+ и по TV1

Иванов акцентира, че слизането на Борисов от власт е неизбежно, само че той се нуждае от време, с цел да си обезпечи успокоение от страна на прокуратурата след избора на идващия основен прокурор от една страна, а от друга - да закрепи приемника си в ГЕРБ, с цел да се трансформира в " нещо като идващия Доган ". Прочитът на Иванов на политическите послания от ГЕРБ е, че за идващ водач е готвен сегашният вицепремиер Томислав Дончев, чийто манифест за нова икономическа политика е един от сигналите. Според Иванов Дончев е подобаващ, тъй като е допустим за по-образованата част на обществото, може да бъде държан според поради злоупотребите с еврофондовете и неналичието на електронно ръководство, за които дава отговор, само че и не е фигура със мощна вътрешнопартийна поддръжка.

Разглеждаме изборите като първи сезон на дълга акция за парламентарните избори, сподели съпредседателят на " Демократична България " и прикани гласоподавателите да гласоподават, с цел да проличи, че ГЕРБ и Българска социалистическа партия имат опция.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР