Премиерът Бойко Борисов поздрави Министерството на отбраната, Министерството на финансите

...
Премиерът Бойко Борисов поздрави Министерството на отбраната, Министерството на финансите
Коментари Харесай

Борисов към министрите: Поздравявам ви за F-16. Наслушахме се на глупости

Премиерът Бойко Борисов поздрави Министерството на защитата, Министерството на финансите и Министерството на енергетиката работата им във връзка със закупуването на изтребителите F-16, написа Novini.bg.

Сега финансовото министерство довършва работата си по въпроса, сподели той.

„ Наслушахме се на нелепости, само че мисля, че никой не би си помислил отвън България, че сме били подвластни на лобизъм и корупционни покупко-продажби. Въпреки враждебната конюнктура, ви приветствам за куража, силата и търпението “, сподели той на министрите от кабинета.

„ Изтърпяхте доста, само че оценката на Департамента на Съединени американски щати мисля, че е задоволително ясна “, съобщи още той на сътрудниците си от кабинета. „ Съжалявам, че сътрудниците ни в дясно нито веднъж не се пробваха да ни защитят “, заключи министър председателят.

Департаментът в Съединени американски щати поздрави публично кабинета за решението да купи 8 бойни самолета F-16. " Поздравяваме премиера Бойко Борисов и българското държавно управление за тяхната решителност да модернизират своята войска, посредством покупката на тези доста способни, оперативно съвместими с НАТО самолети ", се споделя в известието.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
НАПИШИ КОМЕНТАР