Премиерът Бойко Борисов посочи в ефира на bTV, че няма

...
Премиерът Бойко Борисов посочи в ефира на bTV, че няма
Коментари Харесай

Борисов категоричен: Няма да подава оставка при негативен вот за ГЕРБ. Очаква Костинброд 2

Премиерът Бойко Борисов уточни в ефира на bTV, че няма желание да подава оставка, какъвто и да е резултатът от идния в края на седмицата евровот.

Борисов обаче чака удари под кръста с наближаването на изборите и напомни за " лъжата Костинброд ".

" Точно в деня на размисъл, когато не може да се реагира, Българска социалистическа партия занесоха сигналите в прокуратурата. Те в това са най-хубави и нямат различен късмет. В учебника на Комитет за Държавна сигурност (на СССР) написа следното: " Най-добрият метод да унищожиш един човек е да подбереш определени истини за него и по-късно да ги съчетаеш в някаква композиция ". Тръгва информацията, ГЕРБ губи 6% поради Костинброд и по-късно се оказва, че няма подправени бюлетини, нито рейсове с двойни дъна. В четвъртък-петък ще се готвим за нов Костинброд ", сподели още министър председателят.

" Те виждат, че като причини няма какво да създадат. Разчитаха, че със завист и ненавист ще разклатят партията. Уплашиха се, тъй като направеното от ГЕРБ няма опция. На този декор е нашата листа с способени и знаещи хора - въз основата на какво да ни победят ”, попита Борисов.

" Силата на ГЕРБ са локалните структури, връзка с хората и грижа за всяко обитаемо място. Именно с това те привлякоха вниманието ми ", сподели от своя страна Мария Габриел, която беше дружно с премиера в студиото на bTV.

По думите й злоупотреби има на всички места, само че значимото е страната да не ги замазва и да поеме отговорност.

" Това ни отличава от другите и бихме желали да забележим това и в другите представители на политическите сили ”, добави Габриел.

" В последния отчет на Европейската счете палата, по отношение на докладваните опити за измами, България стои доста добре пред страни като Холандия, Франция, Германия и Австрия. Когато вземем поради злоупотребите по отношение на общия брой получени евросредства, още веднъж сме в златната среда и изпреварваме страни като Италия, Франция и Унгария ”, разясни Мария Габриел.

Според нея няма двоен стандарт във връзка с Еврозоната. През юни-юли се чака решение, добави Борисов.

" Има страни, които са егоисти и ясно споделиха за какво са срещу влизането на България в Шенген. Причината е, че защото Гърция не се оправя с мигрантския поток, а България се оправя, в случай че ние влезем в Шенген, тогава мигрантите през Гърция, България и Румъния отпътуват непосредствено за Холандия. Затова компромисът, който може като начало да се направи, е по въздух и вода ", съобщи Бойко Борисов.

" Моята борба не е да си връщам партията от Цветан Цветанов, а по какъв начин партията да продължи без Борисов. Аз няма да съм безконечен, към този момент съм на 60 години. Трябва да се приготви едно ядро от млади и можещи политици. Цветанов има познание и качества, които би трябвало да се употребяват. Сега се е дръпнал. Ние сме като футболен отбор - през днешния ден си звезда, на следващия ден си запаса ", съобщи Борисов.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР