Премиерът Бойко Борисов посети завода за стъкло на холдинга Шишеджам

...
Премиерът Бойко Борисов посети завода за стъкло на холдинга Шишеджам
Коментари Харесай

Борисов пак тръгна с джипа, вози кмет и министър до Шишеджам

Премиерът Бойко Борисов посети завода за стъкло на холдинга " Шишеджам " в Търговище. Той още веднъж бе зад кормилото на джипа си, а в него бяха финансовият министър Владислав Горанов и кмета на Търговище Дарин Димитров.

" Почти едно малко градче е целият цех. Аз съм идвал да откривам първия цех. Тук беше поле, пасяха магарета ", спомни си Борисов. Кметът призна, че си мечтаят да имат индустриална зона. " Те се сбъдват вашите фантазии ", отговори министър председателят.

В завода Борисов се срещна с управлението, както и с част от служащите. Той прегледа индустриалната част, поинтерсува се от направените вложения и попита за височината на комините на завода.

" Огромно дружество е, над 2500 са чиновниците, трафикът е доста огромен и 50 рейса всекидневно извозват служащи от града до тук. Поели сме ангажимент и ще помогнем на общината да се реновира пътната инфраструктура до завода, защото това е една от най-големите вложения в цяла България ", написа в формалния си профил във Facebook Борисов.

Борисов предложи да се заплаща добре на служащите, тъй като в противоположен случай ще отидат на друго място.

Кметът на Търговище означи, че съществуването на такова огромно произвеждане оказва удобно въздействие за развиването на града. Населението се усилва, хората живеят с добър стандарт, означи Дарин Димитров и добави, че няма безработица.

Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР