Премиерът Бойко Борисов посети завод за защитни облекла във Враца.

...
Премиерът Бойко Борисов посети завод за защитни облекла във Враца.
Коментари Харесай

Борисов посети фабрика за предпазни облекла във Враца

Премиерът Бойко Борисов посети цех за защитни дрехи във Враца. Борисов се появи със защитна маска и мина през наложителна стерилизация преди да влезе във фабриката. Премиерът беше съпроводен от началника на Генерална дирекция " Пожарна сигурност и отбрана на популацията "   комисар Николай Николов, който ще остане на място, за да  получи първите 100 броя дрехи, които би трябвало да бъдат предоставени на медицинските лица. От думите на министър-председателя стана още ясно, че България взе участие в огромна европейска поръчка за защитни дрехи. 
 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov

 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov
На място на министър-председателя беше направена презентация на качествата на защитните костюми, които устоят на налягане от 4 бара. От думите на чиновниците стана ясно, че мембраните в защитните костюми е доста специфична и с сходна екипировка е летял първият космонавт Юрий Гагарин. Мембраната е направена от материал вид човешка кожа и е дишаща и непроницаема. Изработени са и ръкавици от същата материя, която диша от вътрешната страна на открито
 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov

 Бойко Борисов Facebook/BoykoBorissov


" Днес ще бъдат подготвени 200-300 бройки, които незабавно ще бъдат разпратени из страната. Останалите 1600 ще бъдат създадени до на следващия ден " , заяви министър председателят.

„ Довечера в 18:00 часа имаме европейски съвет онлайн. Виждате доста компании в света не доставят ангажираните количества, не би трябвало единствено да чакаме някъде да се произведат, ние си оказваме помощ сами и по тази причина и Господ би трябвало да ни оказва помощ “, сподели Борисов.

Борисов се обърна към управлението на фабриката. " Спазвате всички правила, имате подготвеност да отговаряте на всеки въпрос. Частници сте, само че ви по какъв начин работят дамите в условия на злополучие. Дайте им в допълнение заплащане, в случай че би трябвало да го сложете в допълнение в поръчката ".

„ Тези хора в този момент ни избавят от рецесията. Белгия се обърна към популацията, в случай че някой има маски да ги носи на лекарите. Прави се кордон за тирове, с цел да може да не стопира производството, само че в случай че няма служащи, то другото няма значение. “, безапелационен бе министър-председателят.

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР