Премиерът Бойко Борисов посети Ямбол. В града той се срещна

...
Премиерът Бойко Борисов посети Ямбол. В града той се срещна
Коментари Харесай

Ето какво обеща Бойко Борисов на Ямбол СНИМКИ

Премиерът Бойко Борисов посети Ямбол. В града той се срещна с локалното управление и членовете на ГЕРБ. Там министър председателят да направи за града спортна зала и ремонт на болничното заведение.

Борисов разгласява и съответният пост във Facebook.

"Срещнах се с управлението и членовете на ГЕРБ в Ямбол. От ГЕРБ има смисъл единствено в случай че градим и вършим живота на хората по-добър. Постовете в никакъв случай не са били цел за нас. Допускали сме неточности, само че сме понасяли отговорност, в това число и посредством оставка на държавното управление.

Това е нашето преимущество пред останалите. Българска социалистическа партия към този момент даже не са главният ни конкурент. Партия на 100 години, а няма претенденти за кметове в някои от най-големите градове.

В Ямбол няма две партии ГЕРБ, претендентът ни за кмет е единствено един и това е Димитър Иванов. Поех ангажимент за построяването на спортна зала и ремонт на болничното заведение. За задачата обаче чакам ясни планове ", написа министър председателят и разгласява фотоси с поддръжници от града.



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР