Премиерът Бойко Борисов посети в Пловдив предприятие, специализирано в индустриалната

...
Премиерът Бойко Борисов посети в Пловдив предприятие, специализирано в индустриалната
Коментари Харесай

Борисов съзря голяма възможност за реализация у нас на хората, които учат повече

Премиерът Бойко Борисов посети в Пловдив дружество, профилирано в индустриалната роботика и производството на системи. Той беше придружаван от вицепремиера Томислав Дончев и министъра на стопанската система Лъчезар Борисов.

" Това е голяма опция за реализацията на хората, които учат повече ", разяснява министър председателят по време на лъчение.
От своя страна Дончев означи, че в България имало неповторим капацитет за нишови производства.
В сдружението работят към 250 души, като множеството са инженери, осведомиха премиера от управлението на компанията.
 Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание Борисов проговори за фотосите от спалнята си пред немско издание
Цяла страница в влиятелното немско издание “Frankfurter allgemeine zeitung ” отдадена на Бойко Борисов, фотосите от спал...
Премиерът настоя, че новите противоепидемични ограничения не били лимитирали работата на стопанската система. Две-три седмици, в случай че се пазим - маска, отдалеченост, по-късно ще можем да отпуснем и такива като вашия цех ще ни извадят от рецесията, разяснява още Борисов.
" Влагаме големи старания в опазването на здравето, дай Боже до две седмици да понижат числата на инфектираните ", означи той.

Министър-председателят разяснява и тематиката за страха измежду хората. " Точно това се опитваме да вършим. Хем да не сътворяваме суматоха, да е обикновено и да е естествено, в това време от другата страна на везната стоят докторите. Казват, че натискът е голям ", уточни Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР