Премиерът Бойко Борисов посети напълно обновената Клиника по изгаряния и

...
Премиерът Бойко Борисов посети напълно обновената Клиника по изгаряния и
Коментари Харесай

Премиерът посети обновената Клиника по изгаряния в „Пирогов“

Премиерът Бойко Борисов посети изцяло обновената Клиника по изгаряния и пластична хирургия в болница „ Пирогов “.
„ Колко изгорели съм гледал, какъв брой съм избавил. Миличките! По-грозна и шокираща панорама няма “, разяснява Борисов, който напомни на личния състав на клиниката, че е бил пожарникар.

„ Сградата е строена 1976 година и оттогава не е заменена една плочка. 43 години са това “, сподели шефът на „ Пирогов “ проф. Асен Балтов. „ В момента ремонтираме неврохирургията и лицево-челюстната хирургия. Догодина за годишнината на „ Пирогов “ планираме и енергийна успеваемост на всички здания “, сподели още проф. Балтов.

„ Лекарите и сестрите в „ Пирогов” работят непрекъснато. Всяка минута избавят някой потърпевш българин и се веселя, че Клиниката по изгаряне и пластична хирургия в болничното заведение за незабавна помощ е напълно осъвременена. Медиците разполагат с най-модерната инсталация при осъществяването на задачата им - избавяне на човешки животи. Планираме за следващата година, когато „ Пирогов “ ще означи своята 70-годишнина, да отпуснем средства за изцяло саниране на постройката и за още значима апаратура”, написа Борисов във Фейсбук.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР