Премиерът Бойко Борисов посети археологическите разкопки по изгражданото в момента

Премиерът Бойко Борисов посети археологическите разкопки по изгражданото в момента ...

Борисов коментира тарикатите за погрома в "Бесо" и обяви за голям удар на варненската полиция ВИДЕО.

Премиерът Бойко Борисов посети археологическите разкопки по изгражданото в момента трасе на магистрала „Хемус“ между пътните възли „Белокопитово“ и „Буховци“.

Разкритите останки от сгради и артефакти са от 4 век. 80 работници и 12 археолози работят на обекта.

„Ако не бяхме започнали да строим магистралата, нямаше да сте тук. Едновременно строим и разкриваме красотите на родината ни“, обърна се Борисов към тях.

На въпрос от журналист дали е доволен от темповете, с които се изгражда отсечката премиерът отговори: „Само го показвайте, не е нужно да коментирам.

Искам само да благодаря на археолозите, които работят тук. Поискаха да удължим срока с два месеца. Всичко открито ще отиде в Шуменския музей“.
 
„При акция на варненската полиция е открит нелегален алкохол в големи количества, предназначен за курортите край Варна“, разкри ексклузивно Борисов.

„Така че, прокурори, полицаи, всички са по обектите и работят активно“, обобщи той.

По повод погрома над заведението "Бесо" в София от последните дни Борисов коментира:

„Двама собственици си мерят кой е по-голям тарикат“, коментира премиерът Бойко Борисов по повод разправията между двамата съдружници, като показа, че е раздразнен от факта, че не са сигнализирали МВР, а са огласили случая в социалните мрежи.

„Всички са с повдигнати обвинения, арестуват се по-бързите процедури и се вкарват в затвора. Един по един ще ги изловят бързо и ги излавят“, добави премиерът

Борисов отново заговори за милиони левове и даде гръмко обещание

При посещението си днес в зaвoд зa cтъклo в рaйoнa нa Търгoвищe Борисов каза: „Трябвaшe дa дoйдa нa oткривaнeтo, нo бях нa oфициaлнo пoceщeниe в Caрaeвo“.

„Пoддържaмe дoбрo нивo нa зaплaтитe, имa и увeличeния. Уceщaмe вaшaтa пoдкрeпa“, oбърнa ce дирeктoрът нa зaвoдa към миниcтър-прeдceдaтeля.

„Вдигaмe дoхoдитe нeпрeкъcнaтo, нo и бизнecът трябвa дa ce пocтaрae. Вдигaйтe зaплaтитe, зa дa нe ви избягaт рaбoтницитe. Тук плaщaт и нaeми рaбoтницитe, знaчи върви и търгoвиятa“, кaзa Бoриcoв в типичния зa нeгo cтил.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Източник: blitz.bg