Премиерът Бойко Борисов показа във Фейсбук своя коледен подарък от

...
Премиерът Бойко Борисов показа във Фейсбук своя коледен подарък от
Коментари Харесай

Бойко Борисов получи коледен подарък от Дейвид Камерън

Премиерът Бойко Борисов сподели във Facebook своя коледен подарък от някогашния английски министър председател Дейвид Камерън - неговата автобиографична книга.

В нея Камерън споделя за присъединяване си в разнообразни събития, измежду които референдума за самостоятелност на Шотландия, референдума за излизането на Англия от Европейски Съюз, военните интервенции в Сирия и бомбардировките в Либия.

Британският експремиер е написал следното посвещение на книгата: "За вашето другарство - и за прелестното посещаване във вашата страхотна страна през 2015 година. С най-хубави пожелания! ".

"Благодаря на Дейвид Камерън за автобиографичната му книга For the record. В нея той обръща особено внимание на визитата си в България през 2015 година, когато дружно посетихме границата ни с Турция по време на най-голямата мигрантска вълна. И през днешния ден ние се оправяме с опазването на границата и отчитаме нулев миграционен напън. От януари доникъде на декември от Турция в целия Европейски Съюз има растеж незаконните мигранти с 46% по отношение на същия интервал на 2018 година ", написа Бойко Борисов в профила си във Facebook.

Дейвид Камерън дойде в България на 3 декември 2015 година. По време на визитата му министър председателят Бойко Борисов го заведе до българо-турската граница, където му сподели новоизградената ограда.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР