Премиерът Бойко Борисов показа на Корнелия Нинова пропукания ГЕРБ.Ако излезем

...
Премиерът Бойко Борисов показа на Корнелия Нинова пропукания ГЕРБ.Ако излезем
Коментари Харесай

Борисов не отива на избори, които пак да спечели, за да не харчи пари

Премиерът Бойко Борисов сподели на Корнелия Нинова пропукания ГЕРБ.

Ако излезем извън, това съгласно тях ще е огромен митинг, това съобщи той пред кметовете си и регионалните управления на партията. Повод за коментара му били думите на политолог, който " чул пропукването " на ГЕРБ.

Той поздрави жителите на Хасково, че още на първи тур си избрали кмет. Не помните ли, че преди време от Хасково тръгваше смяната, напомни водачът на ГЕРБ.Ако в този момент им (на опозицията, бел.ред.) спретнел едни предварителни избори, отново щял да завоюва, само че пък щели да се похарчат 60 милиона за избори и стопанската система да тръгне обратно.

Лидерът на ГЕРБ сподели, че е наскърбен от " Демократична България ". Те са децата и внуците на някогашната номенклатура, уточни Бойко Борисов. Демократична България била вътрешната съпротива на Комунистическата партия. Сега работели със спътниците.

Противниците му се озлобили, че строи газови автомагистрали, че хванал шпионите. Какво харесаха повече на Мая, недоумява той. Какво й е на Фандъкова - мутра ли е, деспот ли, попита Борисов.

Синият цвят ни задължава да сме дружно, сподели водачът на ГЕРБ обръщайки се към Съюз на демократичните сили. Борисов недоумява за какво съперниците му се нервират от това, че са евроатлантическа партия.

Борисов ще вика репресираните претенденти на левите, с цел да им се извини, в случай че това е истина.

Циганите имали право да обичат Бойко. Вкарахме им 50 000 деца да учат, а не да се учат да крадат, удовлетворен е водачът на ГЕРБ. Ако не са ромите, кой ще ни чисти, излезте на открито, те работят като пчелички, съобщи Борисов.

Борисов извади и информация за ромски избор от президентския избор 2016 година Радев го обичат повече, изненада се той.

Днес обаче Борисов е решил да не се кара на кметовете си, каквато поръчка даде в деня на изборите.

Лидерът на ГЕРБ обаче им заръча персонално да подвигат падналия отпадък, а в случай че има отворена шахта, персонално градоначалникът да захване да пази някой да не падне.

Един огромен митинг мога да спретна, още веднъж сподели Борисов, оглеждайки екипа си. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР