Премиерът Бойко Борисов отвърна на коментарите, които сам предизвика с

...
Премиерът Бойко Борисов отвърна на коментарите, които сам предизвика с
Коментари Харесай

Бойко Борисов отговори на Захарова за руското гражданство: Това с Путин беше виц!

Премиерът Бойко Борисов отвърна на мненията, които самичък провокира с шегата си по адрес на съветския президент Владимир Путин и изясни, че тя важи и за него самия.

В началото на февруари българският министър-председател съобщи, че в света има две неща, които никой не избира – родителите си и президента на Русия. Заради тези си думи Борисов получи непредвидена оферта от Москва – да стане съветски жител, с цел да може да гласоподава за президент на Русия.

" Борисов има късмет – може да получи съветско поданство и да гласоподава за президент ", съобщи прессекретарят на съветското Външно министерство Мария Захарова и заключи: " Мечтите се сбъдват ".

Няколко часа по-късно българският министър председател изясни, че изявлението му в действителност е анекдот, който би могъл да важи и за Ангела Меркел и за самия него.

Борисов направи коментара си от Мюнхен, където взе участие в конференцията " Нови хрумвания за Европа ".

" Поне до момента с президента Путин постоянно съм бил в доста положителни персонални връзки. И доста пъти сме се шегували ", сподели Борисов. Той добави, че Путин би трябвало да знае, че за сполучлив политик като него, има доста вицове. Самият Борисов също знаел вицове за себе си и постоянно му ги разказвали, изключително такива за избори.

" Той важи този анекдот и за Ангела Меркел, и за мене, в случай че щете ", добави Борисов. Той изясни и че мощно качество на политиците е да могат да се майтапят със себе си.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР