Премиерът Бойко Борисов отправи критики към актива на ГЕРБ по

...
Премиерът Бойко Борисов отправи критики към актива на ГЕРБ по
Коментари Харесай

Борисов: Хората искат справедливост

Премиерът Бойко Борисов насочи рецензии към актива на ГЕРБ по време на националната работна среща на партията за европейските и локалните избори. Министър-председателят обаче уточни, че хората желаят правдивост и не обичат елитарни политически обединения. ​Борисов направи къса ретроспекция на основаването на партията и посочи доверието, което тя е завоювала. За какво създадохме ГЕРБ? И когато го създадохме, в какви условия го създадохме? Народът по всякакъв начин искаше да се отърве от Тройната коалиция. И по тази причина народът избра нас. В огромната си част защитихме доверието на народа, уточни още министър председателят Борисов.

Той разяснява, че ГЕРБ доста бързо е направил усъвършенствания в голям брой сфери и по тази причина хората са не запомнили какво е било преди този момент. В същото време обаче има неодобрение, сподели Борисов като означи положенията сега на стопанските системи на Съединени американски щати, Германия, Франция, Дания, Белгия. Борисов е уверен, че има нещо, което би трябвало да се промени. Той обаче акцентира, че ГЕРБ има здрави и постоянни структури по места.

 Борисов съобщи също, че няма град в България, в който да няма нещо ненаправено. Вкарахме 30 000 деца в класните стаи, милиард се даде за учебна инфраструктура, поели сме ангажимент за двойно нарастване на учителските заплати. Борисов подлага на критика обаче прехвърлянето на виновност сред кметове, министри и депутати и попита риторично " Кой печели от това? ". Премиерът се обърна и към кметовете, като уточни, че са им създали една " дейна акция " по отношение на санирането и че в общественото пространство е останало чувството за " калпаво " саниране. " Къде е съпротивителната ни мощ? ", попита още веднъж Бойко Борисов. Задавам си въпроса за какво и нашата поддръжка понижава. Депутатите подменихме, кметове подменихме. Никога не сме имали по-ефективна битка с контрабандата до момента и всеки ден се приказва за корупция. " Вие в случай че не си вземете ограничения да си прочистите къщичките по места, рано и ли късно това ще избие. Хората желаят правдивост. Хората не обичат елитарни партии и хора. Към всеки един би трябвало да сме индивиди ".

Във всеки един от нас има неточност и би трябвало да си изправим на мига, безапелационен бе още Борисов. Той благодари особено на Движение за права и свободи " за поддръжката за самолетите и по тематика евроатлантическа ориентировка ". Премиерът разяснява, че страната се стреми да купи най-хубавото за българската войска като военен изтребител. Министър-председателят разгласи, че изобщо не е оптимист за излизането на Англия от Европейския съюз. Борисов уточни, че Общността би трябвало да е подготвена за всевъзможен сюжет, защото това ще е " тежка злополука за Европа ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР