Премиерът Бойко Борисов отправи критики към актива на ГЕРБ по

...
Премиерът Бойко Борисов отправи критики към актива на ГЕРБ по
Коментари Харесай

Борисов критикува актива на ГЕРБ и обяви, че хората искат справедливост

Премиерът Бойко Борисов насочи рецензии към актива на ГЕРБ по време на националната предизборна среща на партията в НДК. Министър-председателят обаче уточни, че хората желаят правдивост и не обичат елитарни политически обединения.
​Борисов направи къса ретроспекция на основаването на партията и посочи доверието, което тя е завоювала. За какво създадохме ГЕРБ? И когато го създадохме, в какви условия го създадохме? Народът по всякакъв начин искаше да се отърве от Тройната коалиция. И по тази причина народа избра нас . В огромната си част защитихме доверието на народа, уточни още министър председателят Борисов. Той разяснява, че ГЕРБ доста бързо е направил усъвършенствания в голям брой сфери и по тази причина хората са не запомнили какво е било преди този момент. В същото време обаче има неодобрение, сподели Борисов като означи положенията сега на стопанските системи на Съединени американски щати, Германия, Франция, Дания, Белгия. Борисов е уверен, че има нещо, което би трябвало да се промени. Той обаче акцентира, че ГЕРБ има здрави и постоянни структури по места.
Скачайки от тематика в тематика, Борисов съобщи, че няма град в България, в който да няма нещо ненаправено . Вкарахме 30 000 деца в класните стаи, милиард се даде за учебна инфраструктура, поели сме ангажимент за двойно нарастване на учителските заплати.
Борисов подлага на критика обаче прехвърлянето на виновност сред кметове, министри и депутати и попита риторично " Кой печели от това? " . Премиерът се обърна и към кметовете, като уточни, че са им създали една " дейна акция " по отношение на санирането и че в общественото пространство е останало чувството за " калпаво " саниране. " Къде е съпротивителната ни мощ? " , попита още веднъж Бойко Борисов. Задавам си въпроса за какво и нашата поддръжка понижава. Депутатите подменихме, кметове подменихме. Никога не сме имали по-ефективна битка с контрабандата до момента и всеки ден се приказва за корупция. " Вие в случай че не си вземете ограничения да си прочистите къщичките по места, рано и ли късно това ще избие . Хората желаят правдивост. Хората не обичат елитарни партии и хора. Към всеки един би трябвало да сме индивиди ". Във всеки един от нас има неточност и би трябвало да си изправим на мига, безапелационен бе още Борисов.
Борисов благодари особено на Движение за права и свободи " за поддръжката за самолетите и по тематика евроатлантическа ориентировка ". Премиерът разяснява, че страната се стреми да купи най-хубавото за българската войска като военен изтребител.

На локалните избори би трябвало да покажем мощ, еднаквост и капацитет. Това съобщи и зам.-председателят на ГЕРБ и ръководител на парламентарната група на партията Цветан Цветанов. „ Имаме действителна опция след локалните избори да имаме кметове най-малко още в 30-40 общини “, уточни той. „ ГЕРБ има 1727 общински съветници. Това са хора, които могат да допринесат, с цел да покажем на хората какво сме създали “, уточни Цветанов. „ Убеден съм, че изборите и успеха, която ще реализираме на европейските избори, ще ни даде опция да приказваме за локалните избори “, сподели зам.-председателят на ГЕРБ.
„ Виждате какъв е конфликтът сред Българска социалистическа партия и ПЕС. Има платформа на Българска социалистическа партия с разлики от ПЕС. Може ли това да бъде обръщение към европейските жители? “, разяснява Цветанов. Той изясни, че от 1 до 30 юни всяка конструкция на ГЕРБ, на база напътствията, ще би трябвало да изготви проектолисти за общински съветници . „ Тогава би трябвало да се направи разбор на всяка конструкция, община и област, какви са резултатите. Когато обсъждаме номинациите да забележим каква е ролята на всеки кмет, депутат “, посочи още Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР