Премиерът Бойко Борисов отново се качи на хеликоптер и направи

...
Премиерът Бойко Борисов отново се качи на хеликоптер и направи
Коментари Харесай

Борисов пак отлетя с хеликоптер на спешна проверка ВИДЕО

Премиерът Бойко Борисов още веднъж се качи на хеликоптер и направи значима инспекция. БЛИЦ напомня, че преди дни той още веднъж полетя във въздуха, с цел да направи ревизия на българската граница.


Министър-председателят направи полет над компресорна станция "Расово ", която е част от плана за уголемение на газопреносната ни инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница.

Борисов със страхотна вест за България от Русия на Националния празник


"Правим доста положителни вложения за бъдещето на България в идващите десетилетия да играе основна роля в газоразпределението и преноса на Европа ", съобщи Борисов щом кацна на земята.


По думите му трите компресора, които се слагат, са най-качествените вероятни и дават опция за транспорт на газ от всевъзможен генезис.

"От Турция, Гърция, Румъния, Русия да потекат през нашите газови автомагистрали.

С тази компресорна станция и тази при Провадия можем да увеличим потенциала на "Балканския поток " до 20 милиарда, в този момент е 15 по този начин, че гръцката връзка ще може освен да обслужва България, само че и да диверсифицира газ нагоре по цялото трасе ", добави министър-председателят.

"Усилено напредва строителството на Конституционен съд "Расово ", която е част от плана за уголемение на газопреносната ни инфраструктура от българо-турската до българо-сръбската граница.

Това е една от двете компресорни станции, които ще служат за повишение на налягането по трасето на "Балкански поток ", другата е "Нова Провадия ".

Площадката на Конституционен съд "Расово " е с повърхност към 120,7 декара. На нея с изключение на три газотурбокомпресорни елементи ще бъдат ситуирани и административна постройка, индустриални и обслужващи здания ", съобщи още Борисов.



Премиерът беседва и с служащите и ги пита дали им дават храна, вода и пари.



"Плащайте им награди на тия хора. Вижте по какъв начин работят ", прикани министър председателят.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР