Премиерът Бойко Борисов отново показа, че няма никакво намерение да

...
Премиерът Бойко Борисов отново показа, че няма никакво намерение да
Коментари Харесай

Бойко Борисов от джипа: Взел съм важни решения за страната, а Христо Иванов да се погледне в огледалото

Премиерът Бойко Борисов още веднъж сподели, че няма никакво желание да подава оставка . Той съобщи по време на следващата си обиколка с джип (този път по строящата се автомагистрала " Европа), която се излъчваше директно в профила му във " Facebook ".
Сподели с твоите другари
Министър-председателят изясни, че в действителност значимите решения, за които загатна в неделя, надалеч не са свързани с отдръпването му.
" Трябва да се взимат доста значими решения за България. Зелената договорка чука на вратата... За COVID-19, за икономическата меланхолия, която ни чака, толкоз доста решения. .. ", съобщи Борисов в компанията на зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков.
Сподели с твоите другари
След това Борисов засегна тематиката с протестиращите и се обърна към спътника си: " Остави ги да разясняват. Те хората виждат всичко какво става. Рано или късно всичко става ясно... Един мой някогашен министър (бeл.ред. - засяга се Христо Иванов). Искат да вземат депутатските заплати. Ама аз и тук съм им измислил нещо, ще им хареса доста в кавички. Сега ще има решения, доста забавни решения. Така че ще успокоим хората. "
Премиерът не пропусна и обичаната си тематика за автомагистралите. За " Европа " съобщи: " Септември, в случай че е споделил Господ, българите ше карат по нея... Остава месец да се довърши от нашите герои на социалистическия труд , както споделяха едно време, от нашите строители на модерна България. Ето тук, нашият мост по какъв начин наподобява и остарелият по какъв начин наподобява... "
Сподели с твоите другари
- какво има да затварят и попречват, отсече министър председателят. " Движението тука беше един паваж " , добави той.
Идват чужденци и споделят " толкоз чисто море няма ", не пропусна да означи Борисов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР