Премиерът Бойко Борисов открива 75-тото издание на Международния технически панаир

...
Премиерът Бойко Борисов открива 75-тото издание на Международния технически панаир
Коментари Харесай

Борисов открива Международния технически панаир в Пловдив


Премиерът Бойко Борисов открива 75-тото издание на Международния механически панаир в Пловдив.



Панаирът ще продължи до неделя. Ще вземат участие близо 600 компании от 34 страни, а страна сътрудник е Русия.

Нови произведения и технологии ще бъдат показани в пет изложения - „ Ауто сити Пловдив “, Машиностроене “, „ Стройтех “, „ Енеко “ и „ Инфотех “.

Ще има и Седмица на цифровите технологии с 13 безвъзмездни конференции, над 200 лектори, експозиции и шоу, кариерна зона и работилница за деца.



Борисов посети Епископската базилика на Филипопол и на новата изложба на улица „ Гладстон “ в Пловдив

„ Това е огромно богатство”, възкликна министър председателят Бойко Борисов по време на визитата си на античната мозайка в Голямата базилика в Пловдив. Той бе дружно с президента на Фондация "Америка за България " Нанси Шилър.



Борисов и Шилър разгледаха над 2 декара антични мозайки, направени по римски пример. За задачата министър председателят използваше и очила за виртуална действителност.

На визитата участваха и претендентът на ГЕРБ за кмет на Града под тепетата Здравко Димитров, както и вицепремиерът Томислав Дончев. Те дружно направиха ревизия на актуализирания площад в града. ''Забележително възобновяване - нощес, когато се разходихме из града беше цялостно с млади фамилии, деца, туристи. Впечатляващо. Поздравления за това. За първи път пристигнах в Пловдив през 1996 година. През последните 10 години е в действителност забележителна смяната. Градът би трябвало да притегля още повече туристи'', съобщи Шилър, представена от Дарик нюз.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР