Премиерът Бойко Борисов откри разширение на преработвателен завод за слънчоглед

...
Премиерът Бойко Борисов откри разширение на преработвателен завод за слънчоглед
Коментари Харесай

Борисов: Бизнесът ще задържи хората в Добруджа

Премиерът Бойко Борисов откри уголемение на преработвателен цех за слънчоглед в Добруджа. Той бе посрещнат от управлението на компанията Класгруп и поздрави служащите, които работят добре, с цел да идват вложенията у нас.

Заедно с премиера са заместник-министър ръководителят Томислав Дончев и финансовият министър Владислав Горанов.

" Чест е на за нас да сме тук и да ви забележим. Нова инвестиция, нови работни места и следващ цех, това е индустриализация, ей по този начин се покачват приходите. Трябва да задържим хората в района на златна Добруджа, хората би трябвало да са удовлетворени. Освен това се обрисува и реколтата да бъде добра, защото паднаха златни дъждове. Дано единствено градушки да не идват насам. ", съобщи министър председателят пред служащите.

" Вие сте златни, обърна се той към вложителите, в случай че не бяхте вие, нямаше да има вложения. Благодаря и на вложителите, и на служащите ", акцентира Борисов. 

" Добра е инвестицията, 100 нови работни места има открити``, сподели Борисов, след което попита шефа на предприятието дали дава положителни заплати, на което той отговори позитивно. 

,,Вдигайте заплатите повече, тъй като имаме проект за доходи``, отвърна му министър председателят. 

,,Ако не работихте по този начин добре и качествено, нямаше да има вложения. Това че се уголемява производството значи, че сте златни``, обърна се Бойко Борисов и към служащите на завода.

Инвеститорът показа, че непрекъснато се усилва производството, огромна част от което отива за експорт - 80% от износа е за Китай и Европа.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР