Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира твърденията на Елена Йончева

...
Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира твърденията на Елена Йончева
Коментари Харесай

Борисов: Нинова да каже защо я отстраниха като зам.-министър

Премиерът Бойко Борисов отхвърли да разяснява изказванията на Елена Йончева по отношение на компанията, която е купила къща в Барселона и е на близки на министър-председателя.

Корнелия Нинова: Борисов ръководи посредством всяване на боязън
Йончева съобщи пред bTV, че упорства основният прокурор Сотир Цацаров да проверява от кое място идват парите на въпросната компания. Тя добави, че към този момент му е изпратила информацията, с която тя разполага.

Премиерът отговори обаче на изявлението на Корнелия Нинова, че откакто има девет оставки за две години в държавното управление, то евентуално целият кабинет е разяден от корупция.

„ Аз няма да влизам в тона ѝ. Само ще кажа, че нея я отстраниха като зам.- министър, когато беше зам.-министър. За какво? Тя да отговори. Ако министрите се отстраняват за корупция, тя също беше отстранена. Оставям ги те да си разясняват ”, съобщи Борисов.

Изказването на премиера идва в отговор на изказване на Корнелия Нинова, че кабинетът е разяден от корупция.

Йончева и Нинова отхвърлиха Българска социалистическа партия да приготвя компроматен скандал за навечерието на изборите. По думите им, те чакат предварителни парламентарни избори.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР