Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира обвинената на Васил Божков,

...
Премиерът Бойко Борисов отказа да коментира обвинената на Васил Божков,
Коментари Харесай

На Горанов му писна : Ако Божков има доказателства да ги дава и да приключва с този панаир

Премиерът Бойко Борисов отхвърли да разяснява упрекнатата на Васил Божков, като съобщи, че те не могат да си взимат на съществено поради обвиняванията му. Той бе безапелационен, че ще дава отговор единствено откакто способените органи си свършат работата.

Финансовият министър пък ги дефинира като манипулативни и целящи дискредитация.

“Ако има доказателства, да ги дава и да се завършва с този панаир. Как си представяте, че мога да изрекетирам един от най-богатите и известни хора от Прехода в моя кабинет?  Аз в случай че имах терзания, нямаше да приказвам с вас. Какви доказателства? Едни торби големи с пари, давани пред очевидци. Как си ги представяте тези неща? ”, акцентира Горанов и продължи: “Ние не сме го карали да прави нещо. Всичко, което е правил или не е правил, е негово действие. Това, за което го укорява прокуратурата, е обвиняване на прокуратурата ”, съобщи Горанов по време на инспекцията на третия лъч на метрото в София.

В момента министър председателят е е на среща в Института за дясна политика.

" Трудно се отстояват десни политики в този момент. Под натиска на ковид доста държавни управления вършат нелепости ", сподели министър председателят.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР