Премиерът Бойко Борисов очаква доклада на Министерство на здравеопазването за

...
Премиерът Бойко Борисов очаква доклада на Министерство на здравеопазването за
Коментари Харесай

Здравното министерство разработва пакет от мерки за общинските болници с дългове

Премиерът Бойко Борисов чака отчета на Министерство на здравеопазването за положението на общинските лечебни заведения в страната.
Борисов: Болници в мое ръководство няма да закрия Премиерът се срещна с представители на Сдружението на общинските лечебни заведения
След среща с представители на Сдружението на общинските лечебни заведения през вчерашния ден и след поредицата от митинги в разнообразни градове, държавното управление разгласи, че ще търси финансови благоприятни условия да дотира общинските лечебни заведения, на които средствата не доближават.

Министър-председателят разгласи, че лечебни заведения по време на ръководството му няма да се закриват, тъй като парите за здраве се усилват всяка година и би трябвало да се откри решение.
Общински лечебни заведения пред колапс След митинга на лекарите от "Свети Мина " в Пловдив преди седмица, сътрудниците им от Карлово също заплашиха с оставки
Здравният министър Кирил Ананиев увери, че министерството към този момент създава пакет от ограничения в поддръжка на общинските лечебни заведения.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР