Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще помогне на пловдивските футболни

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че ще помогне на пловдивските футболни
Коментари Харесай

Борисов: Лудогорец показа как един клуб да върви нагоре, в Левски е точно обратното

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че ще помогне на пловдивските футболни грандове. Министър-председателят даде за образец Лудогорец за това по какъв начин би трябвало да се развива един клуб.

" А за реакциите - сигурен съм, че ще има хейт, само че нека е по-малък. Аз персонално считам, че Пловдив има по-голяма потребност от нов мост над Марица и Околовръстно шосе, тъй като градът се разраства и се задъхва. Но съм подобен - когато съм заречен нещо, го върша. Не мога да се отмятам като другите и по тази причина хората ми имат вяра. Знам, че ще има реакции и от другите клубове. Наскоро се срещнах с президента на Локомотив (Пд) Христо Крушарски. Там също ще помогнем.

Лошото е, че футболът не се ръководи дейно и клубовете не могат да се устоят. Макар че Лудогорец сподели по какъв начин когато притежателят персонално държи нещата под надзор и се интересува защо се харчат парите му, клубът върви нагоре и се самоиздържа.

Точно противоположното е в Левски - през две-три години сменят притежателите, всеки сезон въртят по два тима и отново не вървят. Футболът може да се устоя самичък, само че се желае работа.

Преди години като юноша идвах в Пловдив за гостуванията на Левски и помня цялостните игрища. Входовете оставаха отворени доникъде на първото полувреме, с цел да могат да влязат всички. Нямаше и едно свободно място. Ако се прави артикул, в случай че хората се върнат по стадионите, клубовете ще печелят ", сподели министър председателят. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР