Премиерът Бойко Борисов обяви, че отпуска още 30 милиона лева

...
Премиерът Бойко Борисов обяви, че отпуска още 30 милиона лева
Коментари Харесай

Още 30 милиона лева отиват във ВиК-Перник

Премиерът Бойко Борисов разгласи, че отпуска още 30 милиона лв. за решение на водната рецесия в Перник. Така сумата нараства на 35 млн. лева с дадената по-рано финансова помощ.
Това стана по време на брифинг след изключително съвещание в Министерски съвет.

" Утре като получат парите, на 31 до 4:00 часа ще работят машините и бригадите и на другия ден, на 1 януари, ще продължат ", разгласи министър-председателят.

" От през днешния ден Министерство на вътрешните работи прави инспекция на всички ВиК в страната ", добави той.

" Икономическа полиция са събрали доста материали. Виновните за рецесията ще си понесат следствията, само че това е работа на прокуратурата. Аз не им се меся ", сподели още Борисов.

" Обръщам се към всички - карайте деликатно и не прекалявайте на следващия ден на празника. Да изпратим една добра година и до няколко месеца през новата да се оправим с рецесията в Перник ", прикани министър председателят.

Благодаря, че направихте този подарък за мен и перничани точно на рождения ми ден. Това съобщи кметът на Перник Станислав Владимиров след срещата си с министър-председателя Бойко Борисов по отношение на водната рецесия в миньорския град.

,,Догодина Перник ще осъществя и повсеместен воден план за 120 млн. лв., след който ще има чисто нови пречиствателни станции и довеждащи водопроводи и нова ВиК мрежа. Това не е правено през последните 70 години. Благодаря, господин министър председател!``, сподели в умозаключение Владимиров.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР