Премиерът Бойко Борисов обеща милиони за ясли и детски градини

...
Премиерът Бойко Борисов обеща милиони за ясли и детски градини
Коментари Харесай

Борисов обещава да хвърли милиони за нови ясли и детски градини

Премиерът Бойко Борисов даде обещание милиони за ясли и детски градини по време на инспекцията на интерконекторната газова връзка с Гърция.
" Днес следобяд ще бъдат дадени няколкостотин милиона за детски градини и ясли. В момента работят министрите. Искам да няма едно дете, което да не бъде обезпечено. Така че ще създадем там, където има потребност, нови учебни заведения, детски градини и ясли ", акцентира Борисов.
Сподели с твоите другари
Той добави, че се надява отново да тръгне стопанската система на България.
Премиерът добави, че Програмата за саниране на многофамилни жилищни здания " ще я приказваме когато към този момент има лекарство или ваксини за COVID-19 ". " Да се надяваме, че светът ще стартира да се връща към естествения си живот, с цел да може да продължим с тези стратегии ", добави Борисов, съгласно БГНЕС.
Припомняме, че един от сериозните като учредения митинги преди тези, избухнали поради тотално скъсаната връзка сред ръководещи и ръководени, беше тъкмо поради детските градини, особено в София. Там година след година от ден на ден деца не могат да влязат в държавно заведение, а би трябвало да вървят на частно. Затова и родители желаеха страната да ги обезщети, че заплащат от джоба си децата им да вървят в частни ясли и детски градини, откакто би трябвало това да е обезпечено с налозите им.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР