Премиерът Бойко Борисов няма да иска оставката на Валери Симеонов.

...
Премиерът Бойко Борисов няма да иска оставката на Валери Симеонов.
Коментари Харесай

Борисов : Ако поискам оставката на Симеонов, ще се счупи коалицията

Премиерът Бойко Борисов няма да желае оставката на Валери Симеонов. Това съобщи Борисов в Дубай, където е на посещаване.

" Още преди дни сервирах извинения от името на Валери Симеонов за думите му. Искам да помоля и майките, и протестиращите, тъй като през цялото време работим дружно, с цел да може и двата закона да влязат дружно. Сега в сряда съм основал организация от ГЕРБ да минат през комисии, да се гледат в Народното събрание и да бъдат признати. Ще видите в уеб страницата на Министерски съвет проектобюджета, където сме отпуснали 150 милиона в допълнение ", акцентира Борисов.

" Искането на оставката на Валери Симеонов от моя страна е нарушение на съдружното съглашение. Без решение на " Обединени патриоти " няма никаква правна стойност. Ако потегли силово да му желая оставката, както желаят майките, това значи автоматизирано да се счупи обединението ", разгласи Борисов.

Премиерът беше безапелационен, че в този миг не може да хвърли страната в безпорядък. Премиерът още веднъж прикани майките на деца с увреждания да имат самообладание, тъй като единствено до няколко дни ще им бъдат признати всичките им претенции. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР