Премиерът Бойко Борисов няма да бъде изслушван в парламента за

...
Премиерът Бойко Борисов няма да бъде изслушван в парламента за
Коментари Харесай

Седмина спасиха Бойко Борисов от изслушване в парламента за убийствата

Премиерът Бойко Борисов няма да бъде изслушван в Народното събрание за зачестилите убийства и криминогенната конюнктура, оповестява " Канал 3 ".

Това желаеха от " Българска социалистическа партия за България " с аргумента, по думите на Драгомир Стойнев, че националната сигурност е под опасност и точно министър-председателят е виновен за това.

Стойнев уточни, че хората към този момент се опасяват и би трябвало да бъдат успокоени, че има страна. За страдание някои хора губят свои близки другари, загатна още соцдепутатът.

От ГЕРБ отвърнаха, че има и други форми на парламентарен надзор на Народно събрание над държавното управление. Шефът на правната комисия Данаил Кирилов подсети, че точно поради това през днешния ден във вътрешната комисия на Народно събрание ще бъде изслушан вътрешният министър Валентин Радев.

Мнозинството отхвърли настояването на социалистите, само че разликата беше незначително дребна, от единствено седем гласа. 100 депутати от опозицията желаеха да чуят какво мисли за убийствата министър председателят Борисов, 107 се възпротивиха на желанието им.

Всяка минута очаквай сензационна вест в PETEL.BG!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] 24 часа в денонощието!

Публикувай непосредствено самичък без цензура във "Фейсбук " групата ТИ, РЕПОРТЕРЪТ! Снимай и пускай всичко забавно!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР