Премиерът Бойко Борисов недоумява необходимо ли е със заповед да

...
Премиерът Бойко Борисов недоумява необходимо ли е със заповед да
Коментари Харесай

Борисов недоумява със заповеди ли трябва да плаши и да затваря

Премиерът Бойко Борисов недоумява належащо ли е със заповед да се затваря и да се въздейства ли на душeвността и здравето на хората.

На съвещанието на Министерски съвет Борисов уточни, че в международен мащаб доста по-развити страни от нас не престават да се лутат и няма решение , което да можем да осъществим всички дружно. Мелбърн го затвориха, Съединени американски щати излизат от СЗО, Белград приложиха ограничения против ковид, даде образец министър-председателят.

Ние считаме, че като развита народна власт хората могат, когато са добре осведомени благодарение на медиите, да съблюдават ограниченията . Нямало неинформиран човек, счита министър председателят. На него доста му били забавни сътрудниците в дясно, когато казвали, че би трябвало да затваряме и още веднъж да приведем градовете в карантина.

" Всеки от нас е осведомен, че трите " Д " са единственото, което защищават от болестта " , посочи Борисов и уточни, че като демократи са дали избор на хората.
 Балтов зове да се съблюдават трите
Балтов зове да се съблюдават трите " Д "

По думите му няма интрига за COVID-19

Ако има заповед и диктат ще извършва, а без заповед няма да изпълняваме, недоумява Борисов, съгласно който дали да отидеш на мач, бар, ресторант, спектакъл или кино е избор на всеки един човек.

Като спреш на автомагистралата да си заредиш автомобила какво ти пречи да си сложиш маската? Трябва ли да затворим пътищата и след това да псуват хората, ядоса се Борисов. Когато би трябвало всеки един от нас да поставя нужните ограничения, демокрацията ни е допълнително. Не знам дали сме задължили някого да върви на бар, мач или каквито и да било мероприятия, акцентира министър председателят.

Той се ядоса и на изказванията на " експертите ", които казвали, че маските са, с цел да им запушим устата, в този момент да затваряме. Заповедта се написа за минути, обновените проекти за приходите вървят с положителни темпове и в това време рецесията ще настане следващата година, предизвести Бойко Борисов.
 Връщат част от ограниченията при над 200 новозаразени с COVID-19 дневно Обновена
Връщат част от ограниченията при над 200 новозаразени с COVID-19 дневно

Това съобщи здравният министър Кирил Ананиев

" Световната стопанска система по никакъв метод не се възвръща. Нищо не подсказва, че сме преодолели нито в икономически , нито в стопански проект рецесията от ковид ", уточни министър председателят.

Вместо да търсим оптималната консолидация от страната, той недоумява за какво от опозицията подлагат на критика и смятат , че щели да се оправят по-добре. Всяка нация би трябвало да бъде мобилизирана, тъй като тежките времена предстоят, сподели Борисов.

Само преди месец си говорихме за браншове, които банкрутират, а мярката 60/40 работи на цялостни обороти, дават се възмездни пари , които не извират отникъде. Правим всичко доста деликатно, увери Бойко Борисов.
 Тристранката стигна до единогласие за мярката 60/40 Обновена
Тристранката стигна до единогласие за мярката 60/40

Схемата в настоящия ѝ тип ще работи до на следващия ден - 30 юни

Другите страни също имат своите проблеми и ще желаят да ги решат за себе си, а по-късно да оказват помощ на другите. Мелбърн до през вчерашния ден бил даван за образец, като един от най-хубавите градове за живеене, а към този момент е затворен за месец и половина. Представете си през днешния ден да издадем заповед за месец и половина всички да се приберат у дома, означи министър председателят.

Не можем ли да се пазим, с цел да не спрем всичко. Със заповед ли би трябвало да се плашим, запита Борисов.

Колегата Петър Москов не запомнил, че бил здравен министър. Да имало заповед, да стиснем хората отново в тях, недоумява Борисов на концепциите на Москов. Премиерът смята, че това не е редно.

Вие обяснявайте, че това е най-лесното, а сложното е да се научим да живеем с ковид, настоя министър председателят от министрите си.

Като не останат пари за пенсии, заплати и за главните браншове - тогава се разпада държавността . Нека да покажем, че демокрацията не е единствено права, а и отговорност. Ако дейностите със заповеди е фашизъм, то тогава сме добре. На кой не му ясно, че би трябвало да съблюдава отдалеченост, запита министър-председателят.

Борисов благодари на медиите, че оказват помощ доста и дават действителна визия за това какво се случва у нас и по света с ковид . Действително доста ви благодаря, продължаваме напред, сподели Борисов в умозаключение.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР