Премиерът Бойко Борисов откри разширената модернизирана пречиствателна станция в Китен.

...
Премиерът Бойко Борисов откри разширената модернизирана пречиствателна станция в Китен.
Коментари Харесай

Бойко Борисов в Китен: Предоставяме най-чистото море

Премиерът Бойко Борисов откри разширената осъвременена пречиствателна станция в Китен. Заедно с него са и министърът на околната среда и водите Емил Димитров, зам.-министърът на районното развиване и благоустройството Николай Нанков и кметът на Бургас Димитър Николов.

"Огромна пречиствателна станция. Това, което сме поели като ангажимент, сме го изпълнили - да предоставим най-чистото море. Всяка капка вода е чиста като сълза. Ако не беше по този начин, в този момент всички медии щяха да са тук и щяха да ме питат за Радев, а не за пречиствателните станции. Това са 22-23 млн. лв. ", сподели Борисов.

Малко по-късно министър-председателят ще открие и обходния път на Поморие. Това е финален стадий от модернизацията на пътя Бургас - Слънчев бряг. С построяването му директното придвижване се изнася отвън града, покачва се сигурността на придвижването и се понижава замърсяването на въздуха. Обходният път на Поморие е подготвен със средства от републиканския бюджет. Инвестицията е за към 20,6 млн. лева.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР