Премиерът Бойко Борисов нареди полицията да предприеме бързи действия, за

...
Премиерът Бойко Борисов нареди полицията да предприеме бързи действия, за
Коментари Харесай

Борисов нареди бързи арести

Премиерът Бойко Борисов подреди полицията да предприеме бързи дейности, с цел да откри всички извършители на погрома в столично заведение. 

Установени са нападателите след снощната наказателна акция в столичното заведение " Бесо ", разкри от на ексклузивен брифинг управлението на Министерство на вътрешните работи. 

Главният секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов акцентира, че сходни дейности няма да бъдат толерирани. " Тези времена са окончателно отминали. Държавата ще отговори с всички вероятни средства, разрешени от закона ", съобщи той. До момента има арестуван един човек. Един от откритите е с престъпни регистрации. " Фактът, че не е подаден сигнал до нас, значи, че те не са желали да се намеси Министерство на вътрешните работи и страната. Но ние се намесихме. Има неуредени бизнес връзки, следствието е в ход ", разяснява Иванов.

Главният секретар означи, че Министерство на вътрешните работи може да задържа до 24 часа, а с предписание на прокуратурата мярката може да бъде удължена до 72 часа. " Ние събираме доказателства за всяка една версия, което пък ще подкрепи тя да бъде открита като претекст или отхвърлена ", съобщи Иванов. " Самият притежател можеше да подаде сигнал до нас, а не посредством обществените мрежи. Ако толкоз се опасяваше, трябваше да се обади на нас, а не да пуска записи във Facebook и да приказва по всички страни. В рамките на днешния ден ще има повече резултати ", акцентира Ивайло Иванов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР